A Haber Canlı Yayın izle


A Haber

             Türkiye'nin en popüler haber kanallarından bir tanesi olan A Haber'in günümüzde genel yönetmenliğini Abdülhalik Çimen yapmaktadır. 2011 yılında kurulan A Haber Türk televizyonlarında Hd gösterim yapan ilk kanal olarak bilinmektedir. A haber Türkiye'nin en önemli haber kanalıdır. Turkuvaz medya bünyesinde gösterim yaşamına devam eden kanal Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan ve kuzey Kıbrıs'ta da yayınlanmaktadır.

Haberden Spora Her Şey Bu Kanalda

             Özellikle son zamanlarda Atv'nin de Turkuvaz medya grubuna girmesinden dolayı ortak haber yayınları meydana getirilen kanal habercilikte büyük bir başarı elde ederek Türk ordusunun Afrin operasyonunu dakika dakika yerinden aktardı. Kanalda gündelik haberlerin yanı sıra ekonomi ve spor programları da yapılmaktadır. Bu başarılar kanalın önemini arttırarak A haberi Türkiye'nin bir numaralı haber kanalı durumuna getirmiştir. Özellikle Ziraat Türkiye Kupası maçları ilk turlardan itibaren canlı olarak A Haber’de yayınlanmaktadır. Kurulduğu tarihten beri Türkiye'nin en önemli haber kanallarından kabul edilen A Haber Türkiye'de ve dünyanın çeşitli yerlerindeki olayları canlı yayınlar ile izleyiciye aktarmaktadır.

A Haber yayın Akışı

             A haberde ilerleyen saatlerde çeşitli spor programları ve iktisat programları yapıldıktan sonrasında gece haberleri için 23.00'de Cansın Helvacı ile Gece Ajansı programı yapılıp günün gelişimleri izleyici ile paylaşılıyor. Bu programın sunuculuğunu Hikmet Öztürk yaparken programa çeşitli alanlarda uzman haberciler katılıyor ve bu haberciler güne damga vuran haberleri yorumluyor. A haberde gmeşhurk haber programı 02.00'da İrem Sansak ile Ajans Yeni Gün programı ile sona eriyor. Daha sonrasında 18.00'de akşam haberlerini seyirciye aktarmak için Ajans Akşfakat Doğru adlı program yapılıyor.

             Arkasından 08.45'de iktisat bülteni programı ile yatırımcılara para piyasalarının durumu aktarılıyor ve özel konuklar değerlendirmelerde bulunuyor. 09.45'de ise spor bülteni programı yapılarak Türkiye ve dünyadaki çeşitli spor dallarındaki gelişmeler sporseverler ile paylaşılıyor. A Haber'de haber yayınları sabah saat 05.00'de Sabah Ajansı programı ile başlamaktadır. 12.45'de tekrar spor ajansı programı yayınlanmakta. 16.40'da para piyasalarının değerlendirildiği iktisat raporu programı kanalda canlı olarak yayınlanıyor. 10.00'da ise Ajans Bugün adlı program ile günün ilk gelişimleri ve dünden kalan önemli haberler seyirci ile paylaşılıyor.


izle a haber,a haber canlı izle,a haber son dakika,a haber online izle,a haber ücretsiz izle,a haber donmadan izle