A2 Tv Canlı Yayın izle


A2 Tv Canlı Yayın izle

Türkiye'nin Yeni Tv Kanalı Kanalın idaresi Turkuvaz Medya Grubu tarafından yapılmaktadır. 28 Kasım 2016 zamanı ile de düzgüsel yayına başlayarak ulusal kanal listesindeki yerini almış bulunmaktadır. Yeni oluşumlu bir kanal olduğu için hemen hemen kanalın yönetiminde bir değişim meydana gelmiş olmamaktadır. Kanal, 16 Kasım 2016 tarihi ile birlikte test yayınları ile yayıncılık yaşamın adım atmış bulunmaktadır. A Haber, a Spor da diğer kardeş kanallar arasında yer almıştır. Kanalın genel merkezi İstanbul'un Beşiktaş semtinde bulunmaktadır. Atv kanalı ile kardeş kanal oldukları için bazı programlar eş zamanlı olarak yayınlanmaktadır. Kanal ilk kurulduğunda "Televizyonun Yeni Rengi" adlı sloganı kullanırken, şu an ise "Türkiye'nin Yeni Kanalı" çarpıcı sözını kullanmaktadır. Kanalın genel gösterim yönetmenliği ise Metin Ergen tarafınca yapılmaktadır.

Eskileri Yeni meydana getiren Tv Kanalı

Bu dizilerin yanı sıra eğlence ve spor alanlarında programlar da yayınlanmaktadır. Kanalın normal yayına başlamasına izin verildikten sonraki yayınlanan ilk dizisi bir zamanlar sıkça izlenen "Mahallenin Muhtarları" dizisi olmuştur. Ziraat Türkiye Kupası maçlarının gösterim hakkına da haiz olan kanal maç zamanlarında reytinglerde üst sıralarda yer almıştır. Günün belli saatlerinde yayınlanan diziler ile unutulmuşlar tekrar ön plana çıkmış olmaktadır. Bu açıdan a2 tv, eskileri yeni yapan kanal unvanı da taşımaktadır. Bununla beraber kanalın güncel olarak kendi çekip yayınladığı dizi bulunmamaktadır. Kanalı kablolu yayın üzerinden seyretmek isteyenlerin TURKSAT 4A üzerinden 12054 H 27500 5/6 (SD) frekanslarını girmesi kafi olmaktadır.
Atv kanalının kardeş ve yan kanalı olarak kurulan A2 Tv özellik ile zamanında Atv de efsaneleşen dizileri yine bölümleri ile seyirci karşısına çıkarmaktadır. Spor ve eski dizi yayınına yönelmiş olan kanalın çok geniş bir portföyü bulunmamaktadır. Ek olarak Digitürk 35. Kanal, Tivibu 59. Kanal üzerinden de izleme imkanı bulunmaktadır. Kanal Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, Avustralya, Macaristan ve Amerika Birleşik Devletleri'nde de belli oranda seyirci kitlesine sahip olmaktadır. Buna fazladan olarak a2 resmi sitesi üzerinden kanalı canlı olarak izleme olanakı da bulunmaktadır. Kanalda atv de gösterilen güncel dizilerin tekrar bölümleri haftanın belirli günlerinde ve gece saatlerinde yayını yapılmaktadır.
a2 tv izle,a2 tv internetten izle,a2 tv donmadan izle,a2 tv ücretsiz izle,canlı izle a2 tv,a2 tv yayın akışı,a2 tv kesintisiz izle,a2 tv izle online
KapatYorumları