D Max Canlı Yayın izle


D Max Canlı Yayın izle

Yeni Oluşum Tv Kanalı            Kanal logo siyah dolgulu olarak oluşan D MAX yazısını kullanmaktadır. Kanal, NTV Spor kadar olmasa da spor alanında programlara kısmen de olsa devam etmektedir. Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan ve şimal Kıbrıs Türk Cumhuriyeti karasal yayınlarından da kanalı seyretme imkanı bulunmaktadır. Kanalın genel merkezi ve yayın stüdyosu İstanbul'un Beşiktaş semtinde yer almıştır.            Kanal, Türkiye'de Discovery Communications Şirketine ait şifresiz olarak 2. Kanal olmaktadır. Discovery Communications Şirketi tarafından satın alınan kanalın ismi değişikliğe uğrayarak D Max ismi ile şu an gösterim yapmaktadır. Kanal slogan olarak "Benim kanalım. Benim Alanım" isminde yazıyı vizyon edinmektedir.            Uzun seneler ekranlarda boy gösterdikten sonrasında 17 Mart 2018 zamanı itibari ile NTV Spor kapanmış bulunmaktadır. Hatta Türkiye'de kurulan ve sportif olarak yayın meydana getiren ilk kanal konumunda bulunmaktadır. NTV Spor Doğuş Medya Grubu bünyesinde faaliyet gösterirken satılması neticesinde kanalın yayın hakkı da ortadan kalkmış bulunmaktadır. NTV Spor, Türkiye'de spor anlamında gösterim meydana getiren kanallar arasında en önemlisi olarak bulunmaktaydı.

2019 Yılı gösterim Akışı

           Ek olarak bu özelliği ile kanalın şu anki sahiplerinin Türkiye'deki kanalları içinde yayın meydana getiren ilk HD kanalı olma özelliği bulunmaktadır. Düzgüsel kanal ile eş zamanlı olarak gösterim yapan bir de yüksek çözünürlüğe haiz HD kanalı bulunmaktadır. Gerilim alanında dünya genelinde önemli bir izleyici kitlesi olan Fear The Walking Dead dizisinin de haftalık bölümleri kısa sürede D Max ekranlarından izleyiciye sunulmayı beklemektedir.
           Bu anlamda eğlence, spor, spor, araba, belgesel, macera şeklinde çeşitli başlıklarda kanalda programlar yayınlanmaktadır. Kanalda şu an yayınlanan programlar cesur Kahramanlar, Zor İşler, Tamirat Tadilat, bazı hayvan ve diğer oluşumlu belgeseller yer almaktadır.
           Ek olarak D SMART 46. Kanal, Digitürk 49. Kanal, Tivibu 62. Kanal üzerinden de yayınları seyretme imkanı bulunmaktadır. Kanalın genel anlamda yayıncılık anlayışı adamların tarzı olan programların kanalda yayınlanması sağlamak olmaktadır. Bununla birlikte DMAX Türkiye isminde haiz olduğu internet sitesi üzerinden de kanalı takip etme olanakı mevcut olmaktadır. Kanalı seyretmek için TURKSAT 4A üzerinden 12015 H 27500 5/6 (SD/HD) frekanslarının girilmesi gerekmektedir.
canlı izle max d,d max ücretsiz izle,d max canlı izle,d max yayın akışı,d max hd izle,d max online izle,donmadan izle max
KapatYorumları