Ntv Canlı izle


Ntv Canlı izle

             sadece çeşitli nedenlerden dolayı Ntv Spor yayın ayına son vermiş ve Ntv tek kanal olarak devam etmiştir. Hala çeşitli programları ve ana gündem başlıkları ile birlikte yayın yaşamına devam etmektedir. En önemli özelliği Türkiye'nin ilk haber kanalı olmasıdır. Daha sonra ek kanal olarak Ntv Spor kanalı kurulmuştur. Ntv kurulduktan sonrasında biroldukça haber kanalı kurulmuş ve yayın akışına devam etmiştir. Ntv, 1996 yılında kurulmuş ve ulusal gösterim bir kanaldır. Ntv kanalının bir diğer önemi ise televizyonculuk dünyasında ilk tematik kanal anlayışını benimsetmiş olmasıdır. Bu bakımdan Ntv haber kanallarının öncüsü kabul edilmektedir. Kurucusu Cavit Çağlar olan Ntv, yayın akışına devam etmektedir.

Ntv Haber Kanalı Programlar Hakkında


             Bahar Akşa'nın hazırlayıp sunduğu bu programda modaya dair en güncel bilgiler, trend olmuş yeni renk ve giysiler moda ile yakından ilgilenen seyircilere taşınmaktadır. Sokak röportajları esnasında mikrofonlara uzanan halk sordurulmuş olduğu sorulara direkt olarak alanında uzman olan hekimlere yöneltilmektedir. Diğer programlar içinde Doktorunuz Ne Diyor? Adlı program bulunmaktadır. Sorulardan sonra cevaplar da direkt olarak doktorlar tarafınca verilmektedir. Bir moda programı olan Tam Senlik adlı program da cumartesi günleri Ntv ekranlarından izleyici ile buluşuyor.
             Biliyorsunuz Değil adlı programı ekranlara taşıyan Hasan Bülent Kahraman pazar günleri Ntv ekranlarında oluyor. Genel olarak saat başı gün içinde olup nihayetlenen gelişmelerin haberleri seyircilere aktarılmakta, canlı telefon bağlantıları gerçekleştirilerek dünden bugüne sıcak gelişmelerin nabzı tutulmaktadır. Bu programda müzik, sıhhat, teknoloji şeklinde birbirinden tamamen farklı alanlarda hiç bilinmeyen ve hiç mevzuşulmayan noktaların sohbetleri gerçekleşiyor. Ntv çeşitli programları ve ana gündem başlıkları ile biroldukça programa ev sahipliği yapmaktadır.              Güncel ana başlıkların da yer aldığı Ntv ekranlarında Seçime Doğru programı da her gün belirli saat aralıklarında gösterim akışına yer verilmiştir. Ahmet Yeşiltepe'nin sunuculuğunu üstlendiği programda siyasi ve sıcağına sıcağına olan gelişmeler seyircilere aktarılmaktadır. Seçime doğru hangi partinin nerede ne icra ettiğina dair güncel bilgiler bu programda verilmektedir. Dünyanın Haberi adlı program da ülkede ve dünyada yaşanmış olan son haberler mercek altına tutulmaktadır. ntv hd izle,ntv izle canlı,ntv donmadan seyret,ntv son dakika haber izle,ntv yayın akışı