Habertürk Canlı Yayın izle


Habertürk Canlı Yayın izle

Ciner Medya TV Hizmetleri Anonim Şirketi tarafından kanalın faaliyetleri yürütülmektedir. Haber Türk, 20 Mart 2001 tarihinde kurulmuş ve habercilik alanında faaliyet gösteren bir kanal olmaktadır. Kanalın sahipliği kurulduğu yıldan 2007 yılına kadar Ufuk Güldemir tarafından yapılmış olmaktadır. Turgay Ciner'in sahip olduğu şirket yayıncılık ve kanal noktasında çok önemli faaliyetlerde bulunmaktadır. Fakat 2007 senesinde el değiştirerek Ciner Medya Grubu bünyesine girmiş bulunmaktadır.
Kanalın genel yayın yönetmenliği Suat Toktaş tarafından yerine getirilmektedir. Haber Türk kanalının yanı sıra başka birden çok kanala da sahip olmaktadır. Kanal 2015 yılından beri "Haber Denince Haber Türk" çarpıcı sözını kullanmaktadır. Kanalın genel merkezi İstanbul'un Beyoğlu semtinde yer almıştır. Türkiye'den başka Azerbaycan ve şimal Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ülkelerinde de kanalın yayını yapılmaktadır. Kanal logo olarak beyaz yazılar ile altlı üstlü yazılmış haber ve Türk yazıları arasındaki kırmızı çizgiyi kullanmaktadır. Ek olarak kanala bağlı bir de radyo kanalı yer almıştır. 15 Eylül 2014 tarihinden itibaren Haber Türk kanalı ile eş zamanlı olarak yayın yapan yüksek çözünürlüğe haiz HD kanalı ad bulunmaktadır.

Kanaldaki Program listesi

Kanalda programları 3 başlık altında toplama olanakı bulunmaktadır. Güne Bakış, Gün Ortası, Spor Bülteni, Ekonomide Görünüm, Habertürk Manşet adlı öteki programlar gündüz kuşağı programlarında izleyici karşısına bu ekranlarda gelmektedir. Gündüz, akşam ve hafta sonu programları diye alt başlıklar ile sınıflandırma olanakı bulunmaktadır. Gündüz kuşağındaki programlar da Ceren Bektaş sunuculuğunda Gün Başlıyor programı ile başlamaktadır.
Senelerden beri süren ve Fatih Altaylı'nın sunuculuğunu yaptığı Teke Tek programı halen daha ilgi ile izlenmeye devam etmektedir. Akşam kuşağı programlarında ise özellikle gündeme dair siyasi olarak meydana getirilen tartışma programları ön planda yer verilmiştir. Hafta sonu izleyici karşısına gündemden ziyade sağlık, eğlence, sinema benzer biçimde kategorilerde programlar yer almıştır. Akşam kuşağında ekranlara gelen öteki programlar; Türkiye'nin Nabzı, Öteki Gündem, Açık ve Net, Akılda Kalan isimli programlar olmaktadır.
Ek olarak D SMART 33. Kanal, Digitürk 44. Kanal, Filbox 53.Kanal ve Tivibu 38. Kanal üzerinden seyretme imkanı bulunmaktadır. Kanalı seyretmek isteyenler TURKSAT 4A üzerinden 12209 H 10000 3/4 (HD) frekanslarını girerek izlemektedir. habertürk son dakika,habertürk canlı izle,habertürk donmadan izle,habertürk güncel haber,online habertürk seyret