Kanal 24 Canlı Yayın izle


Kanal 24 Canlı Yayın izle

             2007 yılında kurulmuş ve gösterim hayatına başlamıştır. Ethem Sancak'ın imtiyaz sahibi olduğu bu ulusal kanal star Medya Grubuna aittir. 11 yıldır aktif olarak gösterim meydana getiren Kanal 24 ulusal yayın yapan kanalları içeren tüm tv paketlerinde yer verilmiştir. Halen genel merkezi İstanbul'da bulunmaktadır. Kanal 24 İstanbul merkezli olarak çalışmakta ve gösterim yapmakta olan bir ulusal kanaldır. Bir haber kanalıdır.

Kanal 24 yayın Akışı ve Programları

             Özlem Karahan'ın sunmuş olduğu Kırmızı Halı programında her hafta gösterime yeni giren filmler mercek altına alınmakta, yeni çıkacak olan filmlerin haberleri yapılmakta, oyuncular ve yönetmenler ile ilgili son gelişmeler seyirci ile bulunmaktadır. Hem de çeşitli sanat dallarının içeriğine dair ana konu başlıklarının irdelendiği sanat programları da programlar içinde yer almakta. Kanal 24 kanalında farklı beğenilere, ilgilere ve mevzulara hitap eden biroldukça farklı program gösterim akışının içinde bulunmaktadır.
             Türkiye'de ve dünyada olan olayların analizlerinin yapıldığı ve perde arkası görüntüler ile canlı bağlantıların gerçekleştiği Dünya Hali programı da her hafta Kanal 24 kanalında yayın akışına giren bir öteki programdır. Arda Zentürk'ün sunmuş olduğu programda günün sıcak gelişimleri gece gösterimıyla masaya yatırılmaktadır. Dünya Hali programının sunucusu Selim Atalay olup dünyada yaşanan en sıcak gelişmeler seyircilere aktarılmaktadır. Aynı programın gece versiyonu ise Moderasyon Gece adıyla yayınlanmakta.
             Her hafta farklı bir mevzunun farklı konuklar ile ele alındığı Moderatör programı hafta sonu izleyiciler ile buluşuyor. Genel olarak haber merkezli yayınlar meydana getiren kanal 24 kanalında biroldukça farklı haber içeriklerine haiz programlar da yapılmaktadır. Haberler siyaset, spor, iktisat benzer biçimde farklı ana başlıklara da uzanmaktadır. Bu tarz şeylerin başlangıcında Haber Bülteni adlı program gelir. Haftanın her günü kendi saatini gösterilen programında ülkeden ve dünyadan ana gündem başlıkları aktarılıyor.
             Kırmızı Halı programını hazırlayıp sunan Özlem Karahan ek olarak Sanat takip edeni adlı programı da hazırlayıp sunmakta ve Kanal 24 ekranlarında izleyiciler ile buluşmaktadır. Bu programda da ana mevzu sanat ve kollarıdır. Reel iktisat adlı programda ekonomi alanında yaşanın son gelişmeler, iktisat uzmanları ile birlikte meydana gelen canlı yayınlar ile beraber sunulmaktadır. kanal 24 izle arşiv,donmadan izle kanal 24,kanal 24 canlı izle,kanal 24 haber izle